1144 atsakymai [Paskutinė žinutė]
Kiara
savas
Kiara portretas
Narys nuo: 2009-05-21
Atsijungęs
Žinutės: 3024

Birželis
7d. - Kiara-JULIJA
29d. - Mamuliux cha xha-URŠULĖ

Liepa
1d.- Irmule-ERIKAS
1d. -Aula - LIEPA
13d. - Blondie-ELIJA
20d. - Renatele-NORMANTAS

Rugpjūtis
24d. - Zyle666-VINCENT
30d. - Sulima-LUKAS

Rugsėjis
01d. -Nerinha-NIDA
07d. -eeditukee-ELIJA

blondie
savas
blondie portretas
Narys nuo: 2009-12-01
Prisijungęs
Žinutės: 2379

wow,kaip cia grazu, aciu Kiara Šypsausi

Gime: 3550g ir 53cm
6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,
18 men. 12000g ir 83,5 cm.

Kiara
savas
Kiara portretas
Atsijungęs

aciu, blondie Šypsausi

Kiara
savas
Kiara portretas
Atsijungęs

balin, anadien apsiziurejau, kad plaukyciai mano visai nutriuso. matomai sesija ir nesamones namie padare savo. audziu minti kaip i kirpykla iki svenciu pakliut :/  maze ismiegos bandysiu rast kur kokias zirkles Žvengiu

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

Kiara, linkiu rasti tas zirkles ir graziu atsinaujinimu tau Šypsausi

as tai irgi cia apsiziurejau neseniai kad lyg ir saknis padazyt reiktu,bet tai jau pozna manau pries sventes laisvu vietu ieskotis.taip kad pasigrazinsiu pries gimtadieni Šypsausi

tiesa ka jus savo vyram dovanojat?as cia vakar tik susizgribau kad liko kelios dienos,o as vyrui dovanos neturiu,tai ai ant greicio nupirkau du bilietus i teatra.tikiuosi nebus kada mates dar pries mano egzistavima jo gyvenime Žvengiu nes siaip dovanos jokios jam nereikejo,sake nebent kojiniu arba kokio isejimo is namu,nu tai va manau gal tiks.gal dar reiks kokias kojines nupirkt priedo Žvengiu

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

mano tai veido oda ziauriai leva pasidare.bet tai visad man ant ziemos taip buna.kazkokia sausa,pleiskanoja..sveisk nesveites,vistiek tas pats.o ir kremais riebesniais tepu.nulis naudos,tai bandysiu siandien kai grisim is lauko uzsidet kauke.kazkokia viena atsiveziau is mamos,gal ta pades Šypsausi

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

ai o del plauku tai mano irgi visad labai sausi buvo,kai siaudai kokie.tai as jau gera pusmeti naudoju silka plaukam.tai man tikrai padeda.anksciau dziovindama plaukus turedavau juos su dideles apimties apvaliu sepeciu istemt,fenu ispust,kad man jie lygus butu.o dabar kartais ir paprastai uztenka isdziovint ir jie nesisiausia. Šypsausi

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

renatele
savas
Narys nuo: 2008-01-06
Atsijungęs
Žinutės: 2331

Aciu,Kiara, uz nauju namucius. Cia taip ziemiska ir faina.Nors foruma sniego turesim Žvengiu

Ziuriu, kad jau ir Irmule is musu burio kazkur pradingo Geras klausimas Ech reteja cia gretos.

Blondie, mano plaukai irgi sausi. Ir niekaip nepataikau sau kokios priemones. O sakai tau silkas gerai? Reik tu gal tada ir pabandyt.

Blin siandien variau rukytos zuvies pirkt i koki spec kioskeli. Ale zmoniu tai nesvietiskai daug. Tai nesalau ir nelaukiau. Bus gerai ir maximine.

Gimė: 52 cm, 3390 g
1 metukai: 74cm, 10000 g
1m 3men: 80cm, 11000 g
1m 6men: 83cm, 12500 g

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

as irgi taip permeciau akim sarasiuka, ir pagalvojau kad musu tik koks 30% like..reiktu gal pravalyt biski,nes kitos tai jauciu tik kai laukemes buvo uzejusios,o su vaikais beveik  ir nepasirode.. joa,man tai tas silkas labai fainas.tik gal brangokas.150ml kainuoja apie 100lt,bet mes su mama per puse pirkom,ir po puses metu man jo gal kokie 45-50ml like.nes labai nedaug jo ten reikia.bet yra ir mazesniu kiekiu,tik kaip visada mazesni kieki pirkti nelabai apsimoka.BIOSILK vadinas,atrodo sarma,douglas parduotuvese ju yra.

buvom su maze kieme,ir dar uzejau i maxima vietine,galvojau lipnios juosteles nupirksiu ir dovanas supakuosiu kai maze miegos.bet tai ne kvapo as tos lipnios juostos ten neradau.paklausiau pardavejos,tai ispute akis lyg kazkokios nesamones buciau paklausus.zodziu reiks kai maze uzmigs greit nulekt iki univero stoteles i spaudos kioska,ten gal turetu buti Šypsausi

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Narys nuo: 2010-03-23
Atsijungęs
Žinutės: 1217

Labas

Kiara, dekui uz namucius Sveikinu, bučiuoju, gėlių dovanoju Seni Šalti raudonnosi, ką tu man padovanosi? Siunčiu bučiuką tiesiai į žanduką

Sutinku ir as kad reiketu sarasa pravalyt mamyciu kurios nebesilanko Nežinau, nežinau

Blondie, nebijai taip palikt mazes, o jei pabustu? Maniske viena syki uzsiverke taip kad vos kvapa atgavo, visa virpanti, drebanti buvo Apstulbęs Bet taviske rami, manau nepultu verkt Šypsausi

Mano plaukai irgi sausoki, dedu alyvuogiu kauke, truputi padrekina, bet kadangi tiesinu plaukus, kitaip jie man siausias ir banguojas o dar stori, tai su tiesintuvu juos siek tiek sutvarkau. Uzmaciau toki tiesinimo silka, bet kaina jo, nemaza. va toki: http://www.equador.lt/index.php?page=tiesinamasis-silkas

Gal kas meginot ji, ar bent jau is tos rusies? Nežinau, nežinau

1m 6mėn: 11.300g 86cm

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Atsijungęs

Del veido pleiskanojimo ir man tas pats, sauseja amziais per ziema, niekas nepadeda :/  Esu girdejus alyvuogiu kaukes padrekina, ar net paciu alyvuogiu aliejum patepus sveika odai Šypsausi

Jo, Irmule pradingus, kazin kaip jiems sekasi Žvengiu Gal jau ir ziniu geru turi Labas, meški

Nerinha, kaip sekes pas gydytojos vakar? Kiek paaugote pasigirkit? Mirksiukas

Pastebejau mazei kad rausta zandukai, itariu alergija, ir itarima metu ant grietines, nors galiu ir klyst Nežinau, nežinau Uzrausta pietus pavalgius, vos vos pleiskanot nori, truputi siurkstus, atrodo kaip nusale zandukai Nežinau, nežinau Reiks ka nors patepliot, o paprastas kremas ziuriu netinka, sugeria ir vel tokie patys.

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Atsijungęs

O beje mamos apleidom ir savo nuotrauku albumeli, kai netingesim gal pasirodykim kokie jau uzauge vaikuciai Mirksiukas Draugai Mama ir vaikutis

renatele
savas
Atsijungęs

Jo apie albumeli ir as pagalvojau, kad jau senokai atnaujintas. Bet galvoju, gal po kaledu bus kokiu grazesniu nuotrauku.

as tai irgi bijociau palikti vieno, kad ir miega. Maza ka susapnaves atsibus.

Kiara
savas
Kiara portretas
Atsijungęs

Reveransas  aciu uz pagyras

o as jau apsidziorinau :D  kirpeja isvadino isprotejusia, nes nei kiek tie mano plaukai nenutriuse, tik tiek, kad nuauges kirpimas. vistiek, nusprendiau gerokai nutrumpint, o ant vasaros sakem kare  kirpsim, turetu man tikti Mirksiukas

apie silka plaukams isvis nebuvau girdejus, naudoju atpiginta varianta - aliejuka plaukams. mazei irgi jo purskiu kai jau kaltuno neina issukuot Žvengiu

pratrint ir as sutikciau, bet nezinau kurias, nes yra tokiu, kur forume matau, bet pas mus nesilanko Atsiprašau

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

nu nea,nesu sito bandzius,bet siaip sitos firmos kazkada kuno krema turejau,tai nieko toks visai buvo..

mano plaukai irgi banguojas,bet nors ir turiu gera tiesintuva,bet juo nepiktnaudziauju,kaip sakant per sventes tik issitiesinu,nes mano plaukai vistiek nuo jo pradeda luzinet..pamenu kai tik ji nusipirkau,tai po kiekvieno plovimo naaudodavau,tai sakes kai buvo plaukai sugadinti..

kad maze mano stabiliai 3val miega,tai nelabai bijau palikt.tfu tfu tfu..o beto cia labai netoli,kokios 5min i viena puse ir 5min i kita.. Šypsausi

joa,albumeli ir as vis prisimenu ir vis niekaip neprisiruosiu ilist ten.reikia paziuret mestelt kokiu nuotrauku.idomu pamatyt kaip vaikuciai auga ir keicias Šypsausi

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

tai trink kiara,tas kuriu jau nepameni kada apsilankusios pas mus buvo Šypsausi

su nauja sukuose Kiara Šypsausi negaila butu plauku kare kirptis?o kokio dabar ilgio tavo plaukai?

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

Kiara
savas
Kiara portretas
Atsijungęs

pratryniau ta sarasa, negailestingai sakyciau, bet ner cia ko. jei sugris - priimsim Mirksiukas

blondie, plaukai buvo iki puses nugaros, dabar beveik iki peciu, kare kai kirpsim tai neresim taip trumpai, panasu ilgi kaip dabar paliksim. norejau dabar kirpti taip, bet kirpeja patare geriau ant vasaros, ir maze bus paaugus, gal taip netampys, ir kepures jokios sukuosenos negadins Šypsausi

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Atsijungęs

Na va is tokio didziulio saraso belikom vos kelios Nežinau, nežinau Gal kas ateiti prisimins ir sugrys, irasysim is naujo Žvengiu

As va noreciau visa galva dazyt panasia i savo naturalia bet su atsplaviu, nes jau tokia pilka jauciuos, norisi gyvumo. Bet kad pas mane plaukai stori, paklociau nemazai ir aisku kazkaip bijausi, esu tik sruogelem dazius, ojei nusivilsiu, bet jauciu ant gimkes  gal reikes paziryzt Liežuvis Žvengiu Ko tai žandai raudonuoja

Kiara
savas
Kiara portretas
Atsijungęs

edituke, siulau isbandyt putas, Loreal siulo labai naturaliu atspalviu, esu isbandzius - visai nieko, tik as megstu ryskesnius atspalvius :)  ir kainuotu pigiau nei i kirpykla eit.

einu suniui kirpykla surengsiu, pirkau to sauso sampuno, bandysiu atsviezint ir ta pries sventes Žvengiu

renatele
savas
Atsijungęs

Tai jau tikrai negailestingai praretinai sarasiuka Žvengiu

O man kazkaip kare kirpimas labai grieztas atrodo. Man irgi tiktu toks, bet nenoriu. O pires sventes i kirpykla nesusiruosiau nueit, teks dabar po svenciu. O dazyt nusprendziau vasarai. 

nerinha
senbuvis
nerinha portretas
Narys nuo: 2010-02-25
Atsijungęs
Žinutės: 176

Sveikutės naujoje troboje, kuri be galo žiemiška Seni Šalti raudonnosi, ką tu man padovanosi?

Ačiū Kiara už naujus namučius, kurie ankštesnis už buvusius. Gerai, kad praretinai mūsų gretas, nes tikrai daug mamyčių jau nebesilanko čia dėl vienokių ar kitokių priežasčių Liuks .  O jei kas nutars vėl pas mus paplepėti maloniai priimsime į savo žiemiškus namus Mezgėja  Su "šuveliūros" atsinaujinimu Sveikinu, bučiuoju, gėlių dovanoju . nu ko tik dabar nėra ant svieto dar ir sausas šampūnas šunims, ech  Mirksiukas Beje gera mintis dėl šiaurietiškų lazdų, aš dažnai matau vaikštant su jomis

Edituke mes skiepą pasiimėm ir pasisvėrėm. mažoji vakare raganėjo, bet tik tiek Labas, meški . ūgis tas pats 86cm, kaip ir maniau, kad pereitą kartą užgrybavo, o svoris 12kg., nors sirgome ūkiškai, bet va su apetitu problemų nėra Prietarai Prietarai Prietarai .

Manoji miega 1-1,5h. taip, kad apie išėjimą iš namų nei kalbos, na nebent sprinteriniu greičiu iki rūsio, nes jei atsikeltų oi kaip kas nors nukentėtų Raitausi iš juoko

Šnekėjote apie plaukus ir jų atgaivinimą, taigi ir aš turėjau šią problemą po neštumo, nes laaaaabai jau slinko ir buvo kaip vištos pauodegys susivėlę kas visiškai man nebūdinga Geras klausimas . Kadangi esu rusiškos kosmetikos ir visų kitų skystalų megėja tai ir plaukus gelbėjau taip pat. Galiu pasigirti dabar gauruotomis kūdlomis kaip reikalas, nes nustojo slinkę ir šiūrę kai pradėjau naudoti nenuplaunamą balzamą Je je jeee

http://www.pivedolija.com/flypage/revivor-intensyvi-terapija/balzamas-su...

Kremą dabar ir dieną naudoju skitą nakčiai, nes daug geresnis efektas, kad nesausėtų oda, beje ir kosmotologė yra taip patarusi. Dar pernai kažkuri iš mamyčių tą patį sakė. Jau antra žiemą teplioju su šituo

http://www.pivedolija.com/flypage/saltalankiai-liepziedziai/naktinis-kre...

Aš jaučiu iš tos parduotuvės turiu puse prekių Raitausi iš juoko Raitausi iš juoko Raitausi iš juoko . Labai seniai jau perku ir geras nuolaidas gaunu, bet va naujovė atsirado ir dabar jie turi internetinę parduotuvę, na tobulėja liaudis, smagu Mirksiukas

Dovanos jau suslėptos, kad tik nepradėtų vaikai siautėti po spintas Raitausi iš juoko Raitausi iš juoko Raitausi iš juoko

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Atsijungęs

Kiara, dekui tau uz patarimus, sioj sriti esu zalia Raitausi iš juoko Ko tai žandai raudonuoja

Klausykit perkat vaikams triusienos? gausiu veltui is seses, bet kad patys neperkam nelabai zinom kaip ja pataisyt kad galetu ir vaikas valgyt, turit patarimu? Šypsausi

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Atsijungęs

Nerinha, bet tai kaip Nidute auga ohoho, didziausia is mazuju Žvengiu Draugai Bus matomai auksta panele ;)  Reveransas

Pašniukstinet dovaneliu spintose megau ir as, dazniausiai jau zinodavau ka gausiu, nes budavo paprastai i maiseli sudeta o ne uzklijuota Raitausi iš juoko

blondie
savas
blondie portretas
Prisijungęs

nu jau tikrai auga Nidute ir vargo nemato Žvengiu

maniske tai labai letai auga kazkaip.uzdejau siandien viena bodziuka,kuri nesiojo dar pries remontus,pavasari,gal tada buvo kiek laisvesnis,dabar gal vos labiau aptemtas,bet isvada - vistiek dar geras..zodziu taupi mano maze kaip ir as Žvengiu

as va visgi nuejau i rusi deziu pakraustyt,ir radau kazkokios lipnios juostos,tai nereikejo ir i kioska vaziuot..tai va pradejau dovanas pakuot,ogi ziuriu kad nelabai ir yra ka pakuot.mazei dovana supakavau,vyro sesei.dar mamai gal supakuosiu.o kitas dovanas tai teks i maisus det.va rytoj reiks nuvaziuot uzsipirkt.o maniske tai kai prabunda niekad neverkia.buna kartais uzeina paziuret ar neatsikelus,tai sedi sau tamsoj lovytej ir ne cypt Šypsausi ir rytais kai atsikelia tai pazadina mane ciauskejimu is kito kambario.dbar gerai jai,pastacius lovyte prie lango,tai jinai atsikelus pracekina kas kur ir kada isvaziuoja,kas grizta Raitausi iš juoko o dar priesais lange buna katinas ant palanges sedi,tai jinai ir su juo pasneka Žvengiu

6 men. 7450g ir 65 cm,
12 men. 9600g ir 74 cm,

eeditukee
savas
eeditukee portretas
Atsijungęs

Klausyk Blondie, gal jau Elija ir miega normaliai savo lovytej kai parejot i naujus namucius? Baigesi jau miegojimai su jumis? Šypsausi Matai gera padeti lovytej atradai, pasicekavina Elija kas gryzta, kas isvaziuoja, kas pro langa ziopso Raitausi iš juoko Raitausi iš juoko

renatele
savas
Atsijungęs

triusiena esu valgiusi labai labai gilioj vaikystej, kai dar maciute juos augino. Bet kaip juos gaminti neturiu ne zalio supratimo.

Blondie, ka Elijai dovanu nupirkai?

Vaikų kampelis

Savaitės pamokėlė

Piešimas ant švitrinio popieriaus Piešimas ant švitrinio popieriaus

Kūrybinės užduotys

Pavasario šventės Pavasario šventės

Rekomenduojame

Eime į zoologijos sodą Eime į zoologijos sodą